Hamis pornófilm terjed VV Seherezádéról

2012. márc 21. | Írta | Kategória: Való Világ

Letölthető VV Seherezádé pornófilmje – ezzel a mondattal csábította egy weboldal az érdeklődőket. Mindössze 2000 forintos összegért máris megnézhették az egykori villalakó pikáns jeleneteit. Vagy mégsem?

A filmet reklámozó indexképeken jól felismerhető a szőke lány arca, miközben lepedőakrobaták játszik. VV Seri azonban nem pornózott: ő csupán a film forgalmazóinak áldozata.

A filmben látható valódi pornószínésznő testére montírozták rá a Való Világ szenvedélyes nőjének arcát. Korábban napvilágot látott pár erotikus fotó a lányról, ezeket használták fel.

A film ajánlójának képein még Seri feszít, a filmet letöltve csupán egy másik szőke lányt lehet látni.

VV Seherezádé teljesen megdöbbent a hír hallatán: felháborítónak tartja, hogy az ő ismertsége révén próbálnak pénzhez jutni. Csak remélni tudja, hogy nem dőltek be túl sokan a felhívásnak, hiszen azóta a honlap már nem elérhető.

A szőkeségre rájár a rúd mostanában. Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, nemrégiben tudta meg, hogy az egészségére és akár az életére is káros PIP implantátumokat helyeztek el a mellében korábbi mellnagyobbításakor.

VV Seherezádé

Már a Való Világ alatt is erős fájdalmai voltak, most pedig folyamatosan orvosi konzultációkra jár az implantátumcsere ügyében. Ezek után még inkább elkeserítő számára a pornós hír. Nem gondolta volna, hogy az emberi számításnak ilyen fokai is léteznek és mélységesen elkeserítette ez az egykori villalakót.

Címkék: ,

Szólj hozzá!