Juhász Marci esett ki a Csillag születikből (6. döntő összefoglaló)

2012. máj 26. | Írta | Kategória: Csillag Születik

A Csillag születik 2012 hatodik döntőjében igen komoly volt a tét: a legjobb háromba kerülésért versenyeztek a kiscsillagok. Ez a bravúr nem sikerült a borsodi versenyzőnek, Juhász Marcinak, akinek a végső finálék előtt kellett távoznia a műsorból. Mindezt mosolyogva tette és szeretne tovább dolgozni és motorozni.

Akik viszont a jövő héten megküzdhetnek a Csillag születik fődíjáért: Szirota Jennifer, Mészáros János Elek és Quantum XXL. Igen vegyes tehát a felhozatal: akrobatikus mozgású srácok, az opera és a populárisabb vonalon mozgó énekesnő csap össze az értékes nyereményekért és a megtisztelő címért.

A zsűri listáján Marci az utolsó előtti helyen végzett, pedig igen szép kritikákat zsebelt be ő is. A többiekhez hasonlóan Marci is előadta azt a dalt, amellyel bekerült az élő adásokba, illetve egy teljesen új produkcióval is készült: ezúttal is saját szerzeménnyel rukkolt elő, csak úgy, mint múlt héten.

A kiscsillagoknak két körben kellett bizonyítania: a szerkesztők kicsit megkavarták a dolgokat, felváltva énekeltek, táncoltak már ismert és teljes új dalokat, koreográfiákat. Az ismerős ritmusok és dallamok ismét lenyűgözték a zsűrit, az újak pedig újabb dicsérő szavakra biztatták az ítészeket. Mindenki jól teljesített, így nem véletlen, hogy mindannyiak szíve vérzett a kiesett fiúért.

Az első kör produkciói:

Quantum XXL – The bug (videó)

Mészáros János Elek – A csitári hegyek alatt (videó)

Juhász Marci – Hurrikán (videó)

Szirota Jennifer – Summertime (videó)

A második kör produkciói: 

Quantum XXL – Singing in the brain (videó)

Juhász Marci – Ha kihajtom a libámat (videó)

Szirota Jennifer – One night only (videó)

Mészáros János Elek – Nessun dorma (videó)

A kiscsillagok természetesen újabb közös produkcióval is készültek, illetve két extra produkció dallamai is felcsendültek a hatodik döntőben. A műsor korábbi felfedezettjei is a színpadra léptek. Szabó Ádám és a Kávészünet a Párisban járt az ősz című verseny dolgozta fel.

Szabó Ádám és a Kávészünet közös produkciója

A sztárvendégek sora azonban nem ért még végett: a tinilányok kedvence, Fluor Tomi és az Indigó utca is felrobbantotta a stúdiót, akik egy különleges, a színfalak mögé is behatoló produkcióval megmutatták, mit is szeretnek igazán.

Fluor Tomi a Csillag születikben

Fluor Tomi mindent szeret

Az extra produkciók után lezárták a szavazatokat: a nézők és a zsűri összesített voksai alapján Szirota Jennifer és a Quantum XXL jutott tovább könnyedén a mindent záró fináléba. Habár a zsűri rangsorában Mészáros János Elek volt a sereghajtó, az SMS-t küldők fordítottak a helyzeten: Juhász Marci mondott búcsút a Csillag születiknek.

Juhász Marci

Címkék: , , , ,

Szólj hozzá!