Rapper nélkül a Csillag születik mezőnye (5. döntő összefoglaló)

2012. máj 19. | Írta | Kategória: Csillag Születik

A Csillag születik 2012 ötödik döntője ismét kicsit másképp zajlott, mint azt a nézők eddig megszokhatták. Mivel már csak öten szálltak versenybe az értékes nyereményekért, így mindannyiuk megterhelőbb hetet tudhat a háta mögött: a kiscsillagok ugyanis duplán bizonyítottak, ráadásul egy közös produkcióban is megállták a helyüket.

A műsorból az első döntőkben még kettesével estek ki a játékosok, a múlt héten azonban már beindult egy lassulási folyamat: akkor a Prügyi duó távozott a versenyből, most pedig a Csillag születik rappere, Németh Zoltán, azaz Plazma búcsúzott a tehetségkutatótól.

A zsűri egybehangzó véleménye szerint kicsit elszaladt a fiúval a ló és hiányzik a munkájából az átgondoltság és az alázat. A mindig lázadó fiú a műsor végén azonban Lilu és Ördög Nóra kérdésére elmondta, hogy nem fogadja meg a tanácsokat, mert nem ért velük egyet.

A még versenyben lévő kiscsillagoknak két körben is bizonyítania kellett – a múlt heti produkcióktól eltérően egyénien, nem pedig duettpartnerekkel. A sort Szirota Jennifer nyitotta, aki bevadult, de Mészáros János Elek, a Quantum XXL és Juhász Marci is tartogatott meglepetéseket.

Az első kör egyéni produkciói:

Szirota Jennifer – Back in black (videó)

Mészáros János Elek – O sole mio (videó)

Plazma – Bonyolult vagyok (videó)

Quantum XXL – Cyborg World (videó)

Juhász Marci – Megrakják a tüzet (videó)

Már az első körben is röpködtek a tízes pontok, a második körben Szirota Jennifernek, Mészáros János Eleknek és Juhász Marcinak is sikerült kiérdemelnie ezt a megtiszteltetést, nem csupán a táncos lábú formációnak. Egyedül Plazma kullogott a sor végén a negatív kritikákkal, hiszen az ítészek szerint túl sokat markolt az ismertségből és ez nem tett jót a szereplésének.

Csillag születik - 5. döntő

A második kör egyéni produkciói:

Juhász Marci – Belezavarodok (videó)

Quantum XXL – Ice ice baby (videó)

Mészáros János Elek – Tosca, Levéléria (videó)

Plazma – Jem, It’s Amazing (videó)

Szirota Jennifer – Add már uram az esőt (videó)

A két kör között az öt még versenyben lévő egy közös produkcióval szórakoztatta a nagyérdeműt. A Kispál és a Borz nagy sikerű slágerével, a Ha az életbennel léptek a színpadra.

A zsűri mindkét körben pontozott, ezekből adódott össze a sorrendjük. Első helyen végzett a Quantum XXL, őket követte Juhász Marci és Szirota Jennifer, majd az operaénekes Mészáros János Elek következett. A sort igen alacsony pontszámmal Plazma zárta.

Amíg az utolsó nézői SMS-eket és telefonokat várták, a the Kolin zenekar szórakoztatta a közönséget egy extravagáns előadással.

A voksok összesítése után három versenyző nevét mondta ki először a két műsorvezető. Ördög Nóri és Lilu a Quantum XXL-t, Mészáros János Eleket és Juhász Marcit nyugtatta meg, míg az utolsó két helyen Szirota Jennifer és Plazma végzett. A legutolsó helyről azonban ezúttal nem sikerült feltornáznia magát a rapper srácnak, így ő távozott a versenyből.

Plazma távozott a Csillag születikből

Akik még továbbra is versenyben vannak: Szirota Jennifer, Mészáros János Elek, Juhász Marci és a Quantum XXL!

Címkék: , , , , , , ,

Szólj hozzá!