X-Faktor 7. élő adás összefoglaló

2011. nov 26. | Írta | Kategória: X-faktor

Az X-Faktor 2011 7. élő adásában már csak 6 versenyző lépett a színpadra. Mivel egyre fogyatkoznak, így már nemcsak egyéni produkciókat láthattunk, hanem duettekkel is készültek.

Kocsis Tibor Muri Enikővel, Tarány Tamás a Rocktenors-szal, Kováts Vera pedig Baricz Gergővel énekelt közösen a színpadon. Ezúttal a fellépők nemcsak egyedül, hanem párban is, ha lehet még színvonalasabb produkciót nyújtottak.

Ez az este az örökzöld slágereké volt, egytől egyig olyan számokat adtak elő saját feldolgozásukban, melyeket nap mint nap hallunk a rádióban és szövegüket kívülről fújjuk.

A 7. élő adás alapot adott némi pletykára, ami valószínű az elkövetkezendő napok bulvársajtójának alapja lesz: Baricz Gergő és Kováts Vera egyelőre véget vetett a közöttük bimbózó szerelmi románcnak, azonban közös produkciójukban olyan hűen alakították a romantikus szerelmespárt, hogy szinte megelevenedett kettejük között a szerelem.

A mentorok már mindegyik előadóról úgy beszélnek, mint a profikról, így a döntés is egyre nehezebb. Már csak hatan vannak, azonban a jövő héten még egy versenyzővel kevesebben lesznek.

A 7. élő adás szereplői:

A közönség szavazatai alapján a Rocktenors és Tarány Tamás párbajozott a 7. élő adás végén. A sors iróniája, hogy a tehetségek jóban vannak egymással, és közös duettet énekeltek. Produkciójuk nagyon jól sikerült, ennek ellenére ők kapták a közönségtől a legkevesebb szavazatot.

Rocktenors párbaj dal

Tarány Tamás párbaj dal

A mentorok döntése szerint a Rocktenors számára ért véget az X-Faktor 2011.

Címkék: , ,

5 hozzászólás ehhez: “X-Faktor 7. élő adás összefoglaló”

 1. dse szerint:

  Nekem ezekből mindegy ki nyer,csak ne a Baricz és a Muri.
  A Wolf sokkal jobb volt(diva),még sem nyert.
  A Muriban meg érezni egy arroganciát is,hajlamos az elszállásra.

 2. dse szerint:

  A Tarány és a Kocsis nagyon erős hanghatásra képes.

  A Vera pedig fantasztikus.Többségében az Adele számait a rádióban halljuk,és azért azok a studióban vannak megcsinálna,korrigálva(ami jobb mindig,mint az élő))
  Tökéletes hatása van minden számának,nem véletlen az azonali atomrobbanása az Adele-nak a világpiacon..
  Ilyen kiélezett helyzetben,élőben Adele-lal jönni,nem semmi.Nem égett le vele, a duettet pedig a Vera felrobbantotta a csúcsra.
  Minél fiatalabb valaki,annál jobban foglalkozik a kritikával.Ezért a Malek kezdetektől.. okosan megzavarta a csajt.
  pl amikor a Gergővel volt fent a Vera,elterelödőtt a megfelelési kényszere és VEra belépőire sikongatás tört ki.

  Ne foglalkozzon a mentorokkal,most már ne ez érdekelje.
  és adjanak neki,lassú ütemű,drámai dalokat is.őt még jobban megismeri a közönségét,hogy a show business báj mellett,kiváló énekes is.

 3. Tóth Vera - a Sorskerékkel nagyot alakított, de ........... szerint:

  ……………még nagyobbat a zeneszerző Nagy Tibor dr. és a szövegíró Szabó Ágnes. Le a kalappal előttük, gratulálunk mindannyiuknak.
  De gratulálunk továbbá az X-faktor énekeseinek is, a Sorskerék c. dal elénekléséhez és táncolásához, szintén nagyon jók voltak az énekesek, és hát a zene: CSODÁLATOS VOLT! Nagyon sokszor visszanézem videón.
  Hajrá: Muri Enikő, Kocsis Tibor és Tarány Tamás.
  A kis Verával kapcsolatban: még éretlen megjelenésű és a hangja sem kiforrott. /a pipaszár lábakat még hízlalni kell és a hangját is, de 2-3 év múlva beérik majd a csaj/
  Arra is gondolni kell, hogy nemzetközi versenyeken is meg kell jelenni, fel kell mutatnia önmagát, hangját, megjelenését, stb.
  Muri Enikő is díva-típus, neki drukkol a rokonságunk és ismerőseink, hajrá Enikő. /nagyon csinos, szép megjelenésű egyéniség, csak az irigyei mondanak mást/

 4. Baricz Gergő mit keres még egyáltalán bent? szerint:

  Gyengébb hangú énekes, mint a Rocktenorsok voltak: nem csak az én véleményem. K. Ildikó mentor nyomja a srácot az Interneten is, az ő blogján, az erdélyi szavazók ott szavazhatnak rá.
  Ne hogy má’ megint ne magyar nyerjen ezen a versenyen?
  Miért nem akarják vajon, hogy A MI KUTYÁNK KÖLYKEI NYERJENEK, hogy ők kapják a lakást, kocsit, pénzt , stb. és persze a dicsőséget…???!!!
  Drukkolunk Muri Enikő, Tarány Tamás és Kocsis Tibor /bár az utolsó kettő nem színpadi egyéniség…-sajnos-/

 5. dse szerint:

  A Muri gyenge pl egy Wolf Kati megjelenéshez,előadáshoz! Nem érdemli meg a kupát,aztán ez a második azonnali menete a Murinak.

  Nem kell a nemzetközi versenyekkel? jönni.Nem hogy többre,de egyre se jár senki.

  Vera is MO-n lehet ismert.Fantasztikus volt a múlt héten.Ha a Malek lenne a mentora és nem az ellenpólusa(akinek nyomás alatt kell tartania),ez a lány nem lenne fikarcnyira sem megosztó.
  Minél fiatalabb valaki(tini),annál jobban megakar felelni a profi “bácsiknak” és ettől görcsös lesz.(bármely szakma)
  Igy Verában ezt a fölösleges nyomást érzem.Amikor a Baricz szinpadon volt,,elterelte számára ezt a felelősséget,egyértelmű parádé volt és a szám is lassú ütemű volt.(duett)

  Konzekvenzia Vera=lassú drámai számokat is kapjál,és ne a dal utáni értékelésre énekelj,hanem azt amit tudsz.
  Igy is bent van(disco számokkal,+Adele élőben,amit lehetetlen elkapni)
  Biztos él a tábora.Előre a döntőbe!
  Ha verseny alatti menetét tényként elemezzük(mivel az 5 között van,de az ország lehet a döntőbe akarja),akkor a jelenlegi életkora és a nyomás elleni felfogása(mindig mosolyog) tuti hogy nagy jővőt jósol neki.

Szólj hozzá!